ISTORIE

Prin fuziunea companiilor convex ZT GmbH, Graber-Szyszkowitz ZT GmbH (2006) și FA & WO Ingenieure GesBR (2014) echipa nou formată însumează o experienţă continuă de peste 35 de ani în proiecte de construcții naționale și internaționale. Competența şi experienţa noastră dobândită este garanţia unui viitor de succes.

1981 Înfiinţare Graber-Szyszkowitz ZT GmbH. Proiectare pentru inginerie structurală, proiecte în Austria și în străinătate.
1988 Înfiinţare FA & WO Fazeli-Wolfesberger Ingenieure GesBR. Proiectare pentru inginerie structurală, proiecte în Austria și în străinătate.
2004 Înfiinţare convex ZT GmbH. Biroul de proiectare structurală pentru inginerie civilă, proiecte în Austria și în străinătate.
2006 Aderarea companiei Graber-Szyszkowitz ZT GmbH și convex ZT GmbH. DI Adolf Graber se retrage, DI Dr.Tassilo Szyszkowitz continuându-şi activitatea.
2007 Înfiinţare convex Ltd. Ști. în Istanbul, Turcia. Birou de proiectare pentru inginerie civilă, managementul construcţiilor şi supravegherea șantierului.
2007 Înfiinţare convex consulting engineers s.r.l. în București, România. Biroul de proiectare pentru inginerie civilă, managementul construcțiilor și supravegherea șantierului.
2007 Partener fondator al A & N Property Development GmbH.
2014 Aderarea FA & WO Ingenieure GesBR la convex ZT GmbH. DI Johann Wolfesberger se retrage, DI Madjid Fazeli continuându-şi activitatea.
2016 Stabilirea departamentelor pentru proiectarea arhitecturală, proiectarea structurală, desen tehnic şi teme speciale cu manageri de departament, datorită numărului crescut de proiecte și angajați.
2017 DI Laszlo Gergely-Varga este numit în calitate de reprezentant autorizat pentru convex consulting engineers s.r.l..